En Ar

دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استاني جناب آقاي دکتر محمد سلاورزي و اعضاء دبيرخانه هيات از مراکز آموزشي علمي کاربردي ايلام1 و ايلام 2  در ديماه و بهمن ماه 1400 بازديد بعمل آوردند.

دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت جناب آقاي دکتر سلاورزي در جريان اين  بازديد بيان داشتند که هيات نظارت و ارزيابي استاني محل تعامل، همفکري و هم انديشي  مراکز آموزش عالي استان است. در اين بازديد دبير هيات استاني بر کيفيت آموزش و تدريس مطلوب اساتيد در بستر فضاي مجازي  و محتوي آموزشي با کيفيت تاکيد نمودند. ايشان يادآوري نمودن که دانشگاه محل اميد آفريني و رعايت حقوق شهروند است. در اين بازديد خانم دکتر طاهره افشار مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام بر کيفيت تدريس اساتيد مدعو  و رصد کلاس هاي مجازي در ايام کرونا تاکيد داشتند.

در اين بازديد  دبير هيات استاني و هيات همراه از قسمت هاي مختلف مراکز علمي کاربردي بازديد به عمل آوردند

بازديد هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت  استاني از مراکز آموزش عالي علمي کاربردي ايلام 1و2 بازديد هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت  استاني از مراکز آموزش عالي علمي کاربردي ايلام 1و2 بازديد هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت  استاني از مراکز آموزش عالي علمي کاربردي ايلام 1و2